ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μαραντόνα για Ρονάλντο: "Είναι ένα κτήνος"

Argentina former soccer star Diego Maradona waves to the fans ahead of the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina former soccer star Diego Maradona waves to the fans ahead of the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Μαραντόνα έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή τα κατορθώματα του στο χθεσινό παιχνίδι (13/3) της Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάντο κατάφερε σχεδόν μόνος του με χατ-τρικ να κερδίσει την πρόκριση στους "8" του Champions League για λογαριασμό της Γιουβέντους. Η τρομακτική απόδοση του Πορτογάλου ανάγκασε ακόμη και τον Μαραντόνα να τον υμνήσει.

Ξανά οι δηλώσεις του Μαραντόνα για τον Κριστιάνο έθεταν σε σύγκριση τον Ρονάλντο με τον Μέσι. Άλλωστε, είναι φυσιολογικό όταν ένας από τους δύο πετυχαίνει κάτι εκπληκτικό, τα κατορθώματα τους να μπαίνουν σε "ζυγαριά" με τους εκάστοτε φαν να διαλέγουν ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον. Έτσι και ο Μαραντόνα έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δύο.

"Είναι κάποιοι παίκτες που αγγίζονται από μαγικό ραβδί. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε Αργεντίνοι και είμαστε περήφανοι που ο Μέσι είναι από την Αργεντινή, αλλά ο άλλος είναι κτήνος. Ο Ρονάλντο είναι σκέτη δύναμη και τώρα είναι και μάγος, επειδή είπε πριν το ματς ότι θα βάλει τρία γκολ και το έκανε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Έτσι εμψύχωσε τους συμπαίκτες του στη φυσούνα ο Ρονάλντο
Το αριστουργηματικό σκίτσο της "As" για τον Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτσι πέρασε τη βραδιά του μετά τον θρίαμβο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ