ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

La Repubblica: "Ο Ρονάλντο βλέπει δάκτυλο της Ρεάλ πίσω από την υπόθεση βιασμού"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, poses with the club's President Florentino Perez after signing a new contract at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 7, 2016. Real Madrid have extend Ronaldo's contract until June 2021, when the three-time world player of the year will be 36. Financial details were not released, although the star forward is expected to remain the team's top-paid player. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, poses with the club's President Florentino Perez after signing a new contract at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 7, 2016. Real Madrid have extend Ronaldo's contract until June 2021, when the three-time world player of the year will be 36. Financial details were not released, although the star forward is expected to remain the team's top-paid player. (AP Photo/Paul White) AP

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα φιλοξενεί η πολιτική ιταλική εφημερίδα "La Repubblica" όσον αφορά τον Ρονάλντο και την "ανοιχτή" υπόθεση του βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο CR7 βλέπει συνωμοσία της Ρεάλ πίσω από το θέμα.

Τραβηγμένο μεν, αλλά ιδιαιτέρως ενδιαφέρον δε το δημοσίευμα της Repubblica που γράφει για τις σκοτεινές σκέψεις που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχετικά με το θέμα των καταγγελιών της Κάθριν Μαγιόργκα για βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή το 2009.

Η ιταλική εφημερίδα γράφει ότι ο Πορτογάλος σταρ βλέπει πίσω από τις περιπέτειες του την Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα τον Φλορεντίνο Πέρεθ, δηλαδή πως ο πρόεδρος της "βασίλισσας" υποκινεί στο παρασκήνιο δυσάρεστες καταστάσεις εναντίον του!

Οι σχέσεις του Κριστιάνο με την πρώην ομάδα του -σύμφωνα με το δημοσίευμα- είναι κάκιστες από τον περασμένο Δεκέμβριο κιόλας εξαιτίας του γνωστού θέματος με την φορολογία, στο οποίο ο CR7 φέρεται να ζήτησε έμπρακτη στήριξη από το κλαμπ και δεν την πήρε.

Ο Ρονάλντο, λοιπόν, πιστεύει ότι ο Πέρεθ τον κυνηγάει και γι' αυτό η υπόθεση του βιασμού βγήκε ξανά στο προσκήνιο, γι' αυτό δέχθηκε κόκκινη κόντρα στο ματς του Champions League με την Βαλένθια, γι' αυτό έχει χάσει χορηγούς του! Είπαμε, τραβηγμένο, αλλά ενδιαφέρον παρασκήνιο, για το οποίο θα περιμένουμε και την τοποθέτηση του Κριστιάνο, που αποφεύγει τις δηλώσεις γενικά για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ