ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξέσπασμα Κιελίνι κατά Ινσίνιε

Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο με τη Γιουβέντους και ξέσπασε κατά του συμπατριώτη του φορ της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Απριλίου. Η Νάπολι είχε φύγει με τη νίκη από το Τορίνο χάρη στο γκολ του Καλιντού Κουλιμπαλί στο 90' κι έδειχνε ότι θα διεκδικούσε μέχρι τέλους τον τίτλο της Serie A από τη Γιουβέντους.

Ο επιθετικός των "παρτενοπέι", Λορέντσο Ινσίνιε, είχε προκαλέσει τη "Γηραιά Κυρία" με τη δήλωσή του: "Έχασαν έναν τελικό; Είναι συνηθισμένοι".

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την ομάδα της Νάπολης. Η Γιουβέντους πήρε το 0-0 απ' τη Ρόμα στο "Olimpico", την Κυριακή (13/5) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, κάνοντας το 4ο σερί νταμπλ, ενώ έκανε και ρεκόρ με 7η σερί κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.

Ο αμυντικός της ομάδας του Τορίνου, Τζόρτζιο Κιελίνι, ξέσπασε κατά του συμπατριώτη του φορ της Νάπολι, μην έχοντας ξεχάσει τις προκλητικές δηλώσεις του μετά από το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Χάσαμε τους τελικούς του Champions League, γιατί τους παίξαμε. Αυτοί αποφάσισαν να μείνουν στους "32", είναι επιλογές... Στη ζωή χρειάζεται σεβασμός κι όταν έχεις έλλειψη, πληρώνεις τις συνέπειες. Μίλησαν πολύ γρήγορα και το πλήρωσαν. Διατηρήσαμε τη σιωπή μας όταν έπρεπε να το κάνουμε και το τώρα το απολαμβάνουμε.

Πιστεύω ότι αυτοί που μιλούν βιαστικά και λένε βλακείες έχουν κάνει λάθος γιατί εάν ένα πράγμα δεν πρέπει να πειράξεις, αυτό είναι η υπερηφάνεια της Γιουβέντους.

Όλα όσα λένε για τους διαιτητές, το VAR και τους τελικούς μας δίνει δύναμη. Τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε κι αυτοί να είναι σπίτι τους, πιο λυπημένοι από εμάς. Αυτά τα συναισθήματα είναι το αίμα που κυλά στη ζωή μας. Μόνο αυτοί που έχουν κερδίσει, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις την ενέργεια σε κάθε ματς", υποστήριξε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ