ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξέσπασμα Ιγκουαΐν: "Πόσο εύκολο να μιλάς από τον καναπέ"

Ξέσπασμα Ιγκουαΐν: "Πόσο εύκολο να μιλάς από τον καναπέ"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πέρασε στην αντεπίθεση μετά από την κριτική που δέχθηκε για το χαμένο πέναλτι στην ισοπαλία της Γιουβέντους με την Τότεναμ.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τότεναμ στο Τορίνο, σημειώνοντας τα δύο γκολ των πρωταθλητών Ιταλίας, αλλά χάνοντας το πέναλτι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, που θα μπορούσε να τους δώσει τη νίκη.

Το τελικό 2-2 δίνει προβάδισμα στους Άγγλους ενόψει ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League, με συνέπεια ο Αργεντινός επιθετικός να δεχθεί σφοδρή κριτική από ΜΜΕ και φιλάθλους για την αστοχία του.

Ο 30χρονος διεθνής απάντησε μέσω social media κι ένα μήνυμα τόσο στα ιταλικά, όσο και στα ισπανικά: "Καλημέρα σε όλους. Πόσο εύκολο είναι να μιλάς μετά από έναν αγώνα από το κρεβάτι ή από την πολυθρόνα. Μέχρι το 2-0 όλα ήταν τέλεια, μετά το 2-2 άλλαξε αμέσως την κρίση. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν αυτές οι φωνές. Θα πάμε στο Λονδίνο για να πάρουμε αυτήν την πρόκριση. Μία αγκαλιά σε όλους όσοι πραγματικά θέλουν το καλό της Γιουβέντους".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ