ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ξεφτιλίστηκε ο Μπονούτσι κάνοντας "θέατρο" για να ακυρωθεί γκολ της Ατλέτικο

Ξεφτιλίστηκε ο Μπονούτσι κάνοντας "θέατρο" για να ακυρωθεί γκολ της Ατλέτικο

Στο στόχαστρο της κριτικής βρίσκεται μετά την ήττα από την Ατλέτικο ο Λεονάρντο Μπονούτσι, για την ενέργειά να προσποιηθεί τον τραυματία για να μην μετρήσει γκολ των Μαδριλένων (VIDEO).

Η Γιουβέντους παρατάχτηκε στο "Wanda Metropolitano" με την αίσθηση ότι βρίσκεται πιο κοντά στην υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League με βάση τη συνολική εικόνα της τη φετινή σεζόν σε σχέση με εκείνη της Ατλέτικο, όμως στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης για καθε ομάδα, οι εκτιμήσεις πήγαν... περίπατο.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα του Σιμεόνε πήρε τα ηνία, πίεσε την Γιουβέντους, έχασε δύο μεγάλες ευκαιριες με τους Ντιέγκο Κόστα και Αντουάν Γκριεζμάν και τελικά έφτασε στη νίκη με το "καθαρό" 2-0 με σκόρερ τους δύο Ουρουγουανούς στόπερ της, Χιμένες και Γκοντίν.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα στους πρωταθλητές Ιταλίας η πίκρα για την ήττα που απειλεί να τους αφήσει πρόωρα εκτός συνέχειας, έχουν επίσης να διαχειριστούν και το θέμα που προέκυψε εσχάτως με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Συγκεκριμένα, την αντίδραση του Ιταλού διεθνούς κεντρικού αμυντικού στη φάση που άνοιξε το σκορ η Ατλέτικο, με τον Μπονούτσι να πέφτει κάτω, να μένει εκεί και να παρακολουθεί τη δράση, για να βάλει τα χέρια του και να κάνει τον τραυματία μόνο όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το σουτ του Χιμένες!

"Ο Μπονούτσι δέχτηκε ένα χτύπημα και αμέσως έπεσε στο έδαφος. Έχουμε συνηθίσει από τους διαιτητές που σφυρίζουν φάουλ αν σε αγγίξουν στην Ιταλία.

Προφανώς δεν υπήρχε το παραμικρό και ο διαιτητής του είπε να σηκωθεί", ανέφερε ο Φάμπιο Καπέλο για το ματς, αφήνοντας και αυτός το "καρφί" του για τον τροπο που πρωταγωνίστησε στη φάση ο Μπονούτσι.

Σημειώνεται πως ο γνωστός Ιταλός δημοσιογραφος, Τανκρέντι Παλμέρι, έχει ανεβάσει το video με την επίμαχη φάση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, υποστηρίζοντας στο σχόλιό του πως ο Μπονούτσι πρέπει να πάρει βραβείο ως "Best Suporting Actor" (Βραβείου Β' Ανδρικού Ρόλου στην απονομή των Όσκαρ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ