ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο, βάλε και κανένα φάουλ

Juventus' Cristiano Ronaldo attempts a shot at goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo attempts a shot at goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε από απευθείας εκτέλεση φάουλ για τελευταία φορά, σε επίπεδο συλλόγων, όταν ακόμη το ημερολόγιο έγραφε 2017 και φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τη σεζόν 2018/2019 ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να την ξεχάσει γρήγορα, παρότι θα στεφθεί πρωταθλητής Ιταλίας με τη Γιουβέντους.

Και δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός από το Champions League που πικραίνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, αλλά και η κατάρα που τον έχει χτυπήσει με τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ και δεν λέει να τον αφήσει από τον Δεκέμβριο του 2017, πάντα όσον αφορά σε επίπεδο κλαμπ.

Όσο, λοιπόν, ο κόσμος αναρωτιέται αν ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος εκτελεστής στημένων φάσεων, ο CR7 που ειδικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετύχαινε φοβερά γκολ με φάουλ, αυτή τη στιγμή είναι ο δεύτερος χειρότερος στο συγκεκριμένο τομέα, μετρώντας με βάση τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κριστιάνο Ρονάλντο, βάλε και κανένα φάουλ

Το σχετικό στατιστικό

Ο Κριστιάνο, έχει αναλάβει -μέχρι στιγμής- 16 χτυπήματα με τη φανέλα της Γιούβε και δεν έχει βρει δίχτυα, ενώ στενεύουν τα περιθώρια για να προλάβει να σκοράρει μερικά και να μειώσει το άσχημο ρεκόρ του. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι πάλι παίκτης της Serie A, ο Τσιάνο της Φροζινόνε με 18 εκτελέσεις και μηδέν γκολ.

Βέβαια, τα πράγματα γίνονται πιο... μαύρα για τον Κριστιάνο για τον λόγο που αναφέραμε παραπάνω, πως δηλαδή έχει να βάλει γκολ με φάουλ από τον τελικό συλλόγων της FIFA, όταν η Ρεάλ με 1-0 είχε κατακτήσει το τρόπαιο επί της βραζιλιάνικης, Γκρέμιο.

Γενικά, συμπεριλαμβάνοντας και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, η τελευταία φορά που είδαμε τον CR7 να σκοράρει με φάουλ ήταν στις 15 Ιουνίου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για εκείνο το ονειρικό βράδυ του λίντερ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, αφού είχε κάνει χατ - τρικ κόντρα στους Ισπανούς (σ.σ. 3-3 τελικό):

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ