ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτσι πέρασε τη βραδιά του μετά τον θρίαμβο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Πώς επέλεξε να ανταμείψει τον εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από την αυτοκρατορική του εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η "Gazzetta dello Sport" έκανε την αποκάλυψη.

Το πρώτο χατ-τρικ του σε επίσημο αγώνα από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ της Τρίτης και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος για το... timing.

Και αυτό γιατί τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο ήταν αρκετά για να υπογράψουν μία ιστορική πρόκριση της Γιουβέντους (μετρούσε πέντε αποκλεισμούς τις ισάριθμες φορές που είχε χάσει με 2-0 σε πρώτο ματς νοκ-άουτ φάσης, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση), με τους Τορινέζους να είναι πλέον στους "8" του Champions League και να κάνουν σιγά-σιγά όνειρα τελικού.

Την ώρα πάντως που εκατομμύρια τιφόζι των "μπιακονέρι" σκεφτόντουσαν τον τελικό της 1ης Ιουνίου στην Μαδρίτη (θα γίνει στο γήπεδο της Ατλέτικο), ο ίδιος ο "CR7" φρόντιζε να ρίξει ρυθμούς και να περάσει μία ήρεμη βραδιά για να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης άφησε το "Allianz Stadium" συνοδευόμενος από το γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ, που κρατούσε στα χέρια του τη μπάλα του ιστορικού αγώνα, και η επόμενη στάση του δεν ήταν το σπίτι του αλλά ένα εστιατόριο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτσι πέρασε τη βραδιά του μετά τον θρίαμβο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport", ο Ρονάλντο επέλεξε να δειπνήσει στο πασίγνωστο εστιατόριο του Τορίνου "Catullo", σε ένα μαγαζί που είναι στέκι για αρκετούς παίκτες των "μπιανκονέρι" όπως οι Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Εμρέ Τζαν, στο οποίο μάλιστα σύχναζε όταν έπαιζε στην Γιουβέντους και ο Ιγκουΐν.

Κατά την άφιξή του στο εστιατόριο (είχε μαζί και άνδρες της ιδιωτικής τους ασφάλειας) έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα, με τον ίδιο να κατευθύνεται σε έναν πριβέ χώρο του εστιατορίου για τον ίδιο και τα δικά του άτομα.

Ποια ήταν αυτά; Η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, ο πρωτότοκος γιος του, ο αδερφός του Ούγκο αλλά και δύο αδερφικοί του φίλοι: οι Ricky Regufe και Miguel Paixao.

"Μία τέλεια βραδιά... Ευχαριστούμε Κριστιάνο", ήταν το μήνυμα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη εμε αποδέκτη τον Ρονάλντο, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του εστιατορίου.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ