ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κριστιάνο: "H Γιουβέντους πρέπει να δουλεύει σαν η καλύτερη του κόσμου"

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Juventus and Lyon at the Allianz stadium in Turin, Italy, Friday, Aug. 7, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Juventus and Lyon at the Allianz stadium in Turin, Italy, Friday, Aug. 7, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο σταρ της Γιουβέντους εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τη Λιόν και άφησε αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά των μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 τη Λιόν, αλλά σε συνδυασμό με αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Γαλλία αποκλείστηκε και η πορεία της στο Champions League έλαβε τέλος.

Η Γηραιά Κυρία απέλυσε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8) τον Μαουρίτσιο Σάρι - o Αντρέα Πίρλο θα τον διαδεχθεί - και ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε ανάρτηση από τα social media. Σε αυτήν εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό, άφησε αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του (σπόντα προς τον Ναπολιτάνο πρώην προπονητή του).

ΑΝΑΛΥΤΙΚA TΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ:

"Η σεζόν 2019/20 τελείωσε για εμάς, πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε. Αλλά τώρα είναι ώρα για ανασυγκρότηση, ώρα να αναλύσουμε τα πάνω και τα κάτω της σεζόν γιατί η κριτική σκέψη είναι ο μοναδικός τρόπος να βελτιωθούμε.

Μια τεράστια ομάδα όπως η Γιουβέντους θα πρέπει να σκέφτεται πάντα σαν την καλύτερη στον κόσμο, να δουλεύει σαν την καλύτερη στον κόσμο για να αποκαλούμε τους εαυτούς μας ως μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Το να κερδίσουμε τη Serie A ξανά σε ένα τόσο δύσκολο χρόνο ήταν κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι. Προσωπικά, πετυχαίνοντας 37 γκολ για τη Γιουβέντους και 11 για την εθνική Πορτογαλίας με κάνει να βλέπω το μέλλον με ανανεωμένη φιλοδοξία και επιθυμία να συνεχίζω καλύτερα και καλύτερα κάθε χρόνο.

Αλλά οι οπαδοί ζητούν περισσότερα από εμάς. Και πρέπει να τους τα δώσουμε, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες. Μπορεί αυτό το μικρό διάλειμμα για διακοπές να επιτρέψει σε όλους μας να λάβουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον και να επανέλθουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Τα λέμε σύντομα", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουβέντους: Απολύθηκε ο Σάρι
Γιουβέντους: Πίρλο ο "εκλεκτός" για τη θέση του προπονητή
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ