ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα σε ομάδα που στοιχίζει 9.000.000 ευρώ λιγότερα από τον Ρονάλντο η Γιουβέντους!

Juventus' Cristiano Ronaldo gestures to his teammates during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo gestures to his teammates during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει, μετά την αποβολή του στο ματς με την Βαλένθια, να "δώσει απαντήσεις" κόντρα στην Φροζινόνε, που όλο το ρόστερ της δεν φτάνει το ετήσιο κασέ του! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αλλαγή σχεδίων για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λόγω... Φέλιξ Μπριχ! Ο Γερμανός διαιτητής απέβαλε (με απευθείας κόκκινη κάρτα) τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 29ο λεπτό του αγώνα με την Βαλένθια και με δεδομένο πως ο Πορτογάλος άσος θα χάσει το επόμενο ματς της ομάδας του στο Champions League (εντός έδρας με την Γιουνγκ Μπόις), θα επιστρέψει άμεσα στο αρχικό σχήμα της "Γιούβε" στη Serie A.

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport", ο Αλέγκρι είχε την πρόθεση να ξεκουράσει τον Ρονάλντο στο ματς με την Φροζινόνε στο πλαίσιο της προσεκτικής "διαχείρισής" του όμως τώρα διαφοροποιεί τα πλάνα του από τη στιγμή που δεν υπάρχει η Ευρώπη (για τουλάχιστον ένα ματς η τιμωρία του) να τον απασχολεί.

Αυτό σημαίνει πως θα του δώσει φανέλα βασικού το βράδυ της Κυριακής (23/9, 21:30, Novasports 3HD) στο εκτός έδρας ματς με την Φροζινόνε , με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει πως ο "CR7" θα είναι ξανά βασικός μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπολόνια (για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική) ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με την Νάπολι το ερχόμενο Σάββατο.

Πέρα πάντως από το αγωνιστικό κομμάτι της κόντρας της Γιουβέντους με την Φροζινόνε που θυμίζει τη μονομαχία "Δαυΐδ εναντίον Γολιάθ", εντυπωσιακή είναι και η σύγκριση στα οικονομικά μεγέθη των δύο ομάδων.

Και αυτό γιατί όλο το ρόστερ της νεοφώτιστης στη Serie A είναι 22.000.000 ευρώ την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει "καθρές" ετήσιες απολαβές ύψους 31.000.000 ευρώ στην "βέκια σινιόρα" ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Φροζινόνε, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, παίρνει λιγότερα από 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

Συγκεκριμενα, το κασέ του είναι στα 800.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως σε θέμα απολαβών θα ήταν ο τρίτος από το τέλος στη σχετική λίστα της Γιουβέντους, αφού μόνο οι Μουάζ Κιν και Κάρλο Πινσόλιο που υπάρχουν στο "μπιανκονέρο" ρόστερ κερδίζουν λιγότερα χρήματα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ