ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Στο Κάρντιφ ήμουν σίγουρος πως θα παίρναμε το Champions League"

Κιελίνι: "Στο Κάρντιφ ήμουν σίγουρος πως θα παίρναμε το Champions League"
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν έκρυψε την πίκρα του για την ήττα από την Ρεάλ στον τελικό του Champions League το 2017 και την απέδωσε στην κούραση, απορρίπτοντας τα σενάρια περί τσακωμού στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν έκρυψε την πίκρα του για την ήττα της Γιουβέντους από την Ρεάλ στον τελικό του Champions League το 2017 και την απέδωσε στην κούραση απορρίπτοντας ταυτόχρονα τα σενάρια περί τσακωμού στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Άμστερνταμ το 2017 είναι κάτι που θα πληγώνει πάντα τους οπαδούς της Γιουβέντους, και αυτό γιατί εκείνη τη σεζόν η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έδειχνε ικανή να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο ούσα εντυπωσιακή σε Ιταλία και Ευρώπη.

Για πολλούς μάλιστα η αιτία της συντριβής με 4-1 από τους μερένγκες του Ρονάλντο είχε να κάνει με κάποιον τσακωμό στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, όταν το σκορ ήταν 1-1, με τον Τζόρτζιο Κιελίνι να ξεκαθαρίζει ωστόσο στην αυτοβιογραφία του πως δεν έγινε τίποτα το επιλήψιμο και πως το ματς χάθηκε λόγω κούρασης.

"Δεν συνέβη τίποτα το παράξενο στα αποδυτήρια, κανένας καυγάς. Απλά ήμασταν πολύ κουρασμένοι.

Το ξεκαθάρισα και στον Μπουφόν που διάβασε κάποια δημοσιεύματα και με ρώτησε αν συνεβη κάτι ανάμεσα σε μενα και τον Μπονούτσι.

Ήμουν πεπεισμένος πως θα νικούσαμε, έναν μήνα πριν ήμασταν ξεκάθαροι η πιο δυνατή ομάδα της Ευρώπης.

Κιελίνι: "Στο Κάρντιφ ήμουν σίγουρος πως θα παίρναμε το Champions League"
AP PHOTO/PAUL WHITE

Οι τελικοί έρχονται πάντα πάρα πολύ αργά για μας. Ήμασταν υπερβολικά κουρασμένοι μετά το πρώτο ημίχρονο, ο Μάντζουκιτς ήταν ανήμπορος να περπατήσει και το ίδιο και ο Πιάνιτς.

Και οι δύο αυτοί παίκτες δέχτηκαν περιποίηση στα γόνατά τους την ώρα που μας μιλούσε ο προπονητής. Είχαμε μείνει από ανάσες", τόνισε ο Κιελίνι, και συμπλήρωσε για το ματς:

"Όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από τον Καζεμίρο με εκείνο τον τρόπο (σ.σ η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Μπουφόν), πιστέψαμε πως είχαν τελειώσει όλα, εγώ πρώτος.

Κάτι που ήταν λάθος όμως, καθώς είχαμε πολύ ώρα ακόμα στη διάθεσή μας, άσχετο που δεχτήκαμε στη συνέχεια δύο γρήγορα γκολ και τελειώσε οριστικά ο τελικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ