ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Ο Κριστιάνο κατέστρεψε τα όνειρά μου"

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with Juventus' Giorgio Chiellini, second right after their teammate Juventus' Miralem Pjanic scored the opening goal of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with Juventus' Giorgio Chiellini, second right after their teammate Juventus' Miralem Pjanic scored the opening goal of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Τζόρτζο Κιελίνι, χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο ως "τον καλύτερο στον κόσμο", ωστόσο δεν ξέχασε ότι ως αντίπαλος με τη Ρεάλ Μαδρίτης "κατέστρεψε" τα "μπιανκονέρι" όνειρά του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους ο Τζόρτζο Κιελίνι. Ο 34χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός παραδέχθηκε σε συνέντευξη στο BBC ότι εξεπλάγη από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου και θυμήθηκε τα ματς που τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο σε Τορίνο, Μαδρίτη, αλλά και τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ (όπου η "Γηραιά Κυρία" έχασε το τρόπαιο από τη Ρεάλ).

"Πριν έλθει στη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο μας είχε βάλει πολλά γκολ. Κατέστρεψε τα όνειρά μου στο Κάρντιφ, το Τορίνο και τη Μαδρίτη. Τώρα το Champions League είναι ο στόχος μας, γιατί ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και θα μας δώσει ώθηση.

Η προσωπικότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει απίστευτες ικανότητες. Αρκεί να δεις τη συμπεριφορά του, πώς δουλεύει, πώς ζει την κάθε ημέρα της ζωής του. Είχε περιέργεια να δω πώς είναι εκτός γηπέδου. Η δουλειά του στο γυμναστήριο και η συγκέντρωσή του είναι κάτι που προσπαθώ να πάρω ως παράδειγμα. Με βοηθά να βελτιώνομαι κάθε ημέρα", υποστήριξε ο Κιελίνι.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ