ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Μιλάς με τον Σάρι στο γραφείο του και μετά χρειάζεσαι μπάνιο"

Chelsea head coach Maurizio Sarri smokes a cigaret on the bench after winning the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, May 30, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Darko Bandic)
Chelsea head coach Maurizio Sarri smokes a cigaret on the bench after winning the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, May 30, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Στην αυτοβιογραφία του ο Τζόρτζιο Κιελίνι αναφέρεται στην εμμονή του Μαουρίτσιο Σάρι με το τσιγάρο και για το μπάνιο που χρειάζεται να κάνει κανείς όταν πάει στο γραφείο του.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έχει πει πολλά... πικάντικα στην αυτοβιογραφία του. Το νέο που έρχεται στο προσκήνιο αφορά τον προπονητή του στη Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο άλλοτε τεχνικός της Νάπολι και της Τσέλσι έχει εμμονή με το τσιγάρο και ούτε η περιπέτεια της υγείας του (πνευμονία) έμελλε να του αλλάξει στάση. Ο αρχηγός της Γιουβέντους, λοιπόν, ανέφερε:

"Αυτό που δεν έχει καταφέρει κανείς να του αλλάξει, είναι η συνήθεια με τα τσιγάρα. Μπορείς να πας και να του μιλήσεις στο γραφείο του πριν κάνεις μπάνιο. Όταν ήδη φοράς τα ρούχα της προπόνησης, γιατί αλλιώς θα μυρίζεις καπνό...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ