ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: "Πως θα εξηγήσω στις κόρες μου τι συνέβη;"

Juventus defender Giorgio Chiellini  celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Inter Milan at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus defender Giorgio Chiellini celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Inter Milan at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο στόπερ της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, δήλωσε σοκαρισμένος από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και όσα έχουν ακολουθήσει μετά από αυτήν.

Η είδηση της δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικόστη Μινεσότα έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού έχουν τοποθετηθεί ζητώντας να υπάρξει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο στοπερ της Γιουβέντους με ανάρτησή του στο twitter τόνισε είναι σοκαρισμένος απ όλα όσα συμβαίνουν και ψάχνει να βρει τρόπο να εξηγήσει στις κόρες του τι έχει γίνει.

Αναλυτικά όσα έγραψε: "Είδα τις εικόνες, ξανά και ξανά. Και χρειάζομαι χρόνο. Να σκεφτώ. Να συνέλθω από το σοκ της βίας σε αυτό το επίπεδο. Πως θα μπορέσω ποτέ να εξηγήσω στις κόρες μου τι έγινε; Ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω; Η αλήθεια είναι ότι δεν θα βρω. Καμία απάντηση. Απλά μία ερώτηση. Γιατί; πως συνέβη αυτό; Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται; Διάβασα το χάσταγκ #BlackLivesMatter. Δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει η ανάγκη να το γράψεις. Όλες οι ζωές μετράνε. Κάθε ανθρώπου. Κάθε παιδιού, αγοριού, άνδρα, γυναίκας σε αυτό τον πλανήτη".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ