ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κεντίρα: "Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξω ομάδα"

Juventus' Sami Khedira gestures during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Gewiss stadium, in Bergamo, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Sami Khedira gestures during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Gewiss stadium, in Bergamo, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Σάμι Κεντίρα μίλησε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και τόνισε πως δεν βλέπει το λόγο για να αλλάξει ομάδα αφού είναι ικανοποιημένος στη Γιουβέντους.

Το καλοκαίρι του 2015 η Γιουβέντους τον απέκτησε δίχως να δώσει ούτε ένα ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πέντε χρόνια αργότερα ο Σάμι Κεντίρα μετρά 144 συμμετοχές με τη φανέλα της μεγάλης κυρίας έχοντας 21 γκολ και 13 ασίστ.

Το επόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, όμως δεν δείχνει διάθεση να φύγει από το Τορίνο.

Ο 33χρονος μέσος αναφέρθηκε στα σενάρια που υπάρχουν για αυτόν και ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει το λόγο για να αλλάξει ομάδα αφού είναι ικανοποιημένος στη Γιουβέντους. "Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 και νιώθω πολύ καλά στην Ιταλία και την Γιουβέντους. Παίζω σε μία ισχυρή ομάδα και είμαι... πεινασμένος να κερδίσω. Είμαι καλά σωματικά και θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να αλλάξω ομάδα, να δοκιμάσω κάτι άλλο" είπε μεταξύ άλλων.

Το θέμα βέβαια είναι τι έχει να πει και η Γιουβέντους για αυτό.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ