ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Italian job" στην Καλαμάτα για την πρώτη υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο

"Italian job" στην Καλαμάτα για την πρώτη υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο

Ιταλός δημοσιογράφος έπεσε θύμα απάτης από συμπατριώτη του τουρίστα στο "Costa Navarino" της Καλαμάτας. Αυτή είναι η ιστορία της πρώτης υπογεγραμμένης φανέλας Γιουβέντους του Κριστιάνο.

Τι δεν θα έδινε κάποιος για μια υπογεγραμμένη φανέλα της Γιουβέντους από τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας είχαν μια φαεινή ιδέα, ωστόσο έπεσαν θύματα απάτης από... συμπατριώτη τους.

Ο διευθυντής του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου "Sportitalia", Μικέλε Κρισιτιέλο, έστειλε τον ρεπόρτερ, Καρμίνε Ρόσι, στο "Costa Navarino" με αποστολή να φέρει πίσω κάτι... από τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Καταλάβαμε ότι η μεταγραφή θα κλείσει εκεί (στην Καλαμάτα). Θέλαμε να είμαστε παρόντες, να έχουμε ζωντανή σύνδεση. Και να επιστρέψουμε με κάτι από τον... Κριστιάνο".

Ο Ρόσι πριν πάει στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε από την Ιταλία την Κυριακή (8/7), αγόρασε μια φανέλα της Γιουβέντους. Μόνο που αυτή, ήταν της περασμένης σεζόν. Πταίσμα, μπροστά σε αυτό που θ' ακολουθούσε...

Αφού έφθασε στο "Costa Navarino", τράβηξε φωτογραφίες από την άφιξη του προέδρου της "Γηραιάς Κυρίας", Αντρέα Ανιέλι, αλλά δεν μπορούσε να προσεγγίσει περισσότερο τη ξενοδοχειακή εγκατάσταση (οι σεκιούριτι τον απομάκρυναν).

Έτσι, βρήκε έναν συμπατριώτη του τουρίστα, ο οποίος κατά σύμπτωση έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Κριστιάνο. Του έδωσε τη φανέλα και τον παράκαλεσε να τη δώσει στον "CR7" για να την υπογράψει.

"Σε παρακαλώ, πλησίασε τον Κριστιάνο και δώσε του τη φανέλα να την υπογράψει. Δεν μπορώ να φύγω χωρίς αυτόγραφο".

Εκείνος τον καθησύχασε, αλλά εκείνη η στιγμή ήταν η τελευταία που τον είδε ο Ρόσι. Ο Ιταλός τουρίστας πλησίασε τον Κριστιάνο, πήρε την υπογραφή στη φανέλα. Έπειτα εξαφανίστηκε. Δεν απαντούσε σε κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο. Μέχρι που... έδωσε ίχνη ζωής από τα social media.

Από το λογαριασμό της εταιρίας του, δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του (η οποία παραδόξως είναι... οπαδός της Μίλαν) να φορά την "πολύτιμη" φανέλα. Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral. Ο Ιταλός τουρίστας απάντησε τελικά στις κλήσεις:

"Η φανέλα είναι δική μου, λυπάμαι", είπε στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο. Και σαν να μην έφθανε αυτό, την έθεσε προς πώληση στο Ebay, λαμβάνοντας προσφορά ύψους 13.000 ευρώ! Ο διευθυντής του "Sportitalia", ωστόσο, δεν έχει διάθεση να το... αφήσει έτσι:

"Θα τον κυνηγήσουμε δικαστικά. Η αποζημίωση που θα μας επιδικαστεί, θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ