ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Η μεταγραφή του Κριστιάνο στη Γιουβέντους ήταν μια μ@@@@ία"!

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Sweden's Zlatan Ibrahimovic shake hands before the World Cup qualifying playoff first leg soccer match between Portugal and Sweden Friday, Nov. 15 2013, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Sweden's Zlatan Ibrahimovic shake hands before the World Cup qualifying playoff first leg soccer match between Portugal and Sweden Friday, Nov. 15 2013, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν συμμετέχει στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να του πετάξει το γάντι ελέω της μετακίνησής του στην Γιουβέντους!

Σε όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας καριέρας του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει αποδείξει πως δεν υπάρχει κάποιος που να τον φοβίζει και όταν κάτι τον ενοχλεί, δεν διστάζει να ανοίξει το στόμα του.

Αυτό έκανε και τώρα, βάζοντας στο στόχαστρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 37χρονο Σουηδό σταρ να κάνει δηλώσεις στην ολλανδική εφημερίδα "Voetbal Nieuws" και να ασκεί αυστηρή κριτική στον "CR7" για την επιλογή του να μεταγραφεί τώρα στην Γιουβέντους και όχι μερικά χρόνια πριν...

"Ο Κριστιάνο μιλάει για νέες προκλήσεις. Λέει ότι κατά τη γνώμη του είναι πρόκληση να πάει σε μία ομάδα που ήταν ήδη πρώτη και να αγωνίζεται για να κατακτήσει την Serie A.

Μερικά χρόνια πριν, δεν ήταν πρόκληση να πας στην Γιουβέντους στην Serie B και να την επαναφέρεις στην Serie A. Αυτά είναι μαλ@κείες, δεν είναι πρόκληση να πας στην Γιούβε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.

Φυσικά, θα μπορούσε κάλλιστα να του απαντήσει ο Ρονάλντο πως ούτε εκείνος δέχτηκε την πρόκληση να μείνει στην Γιουβέντους το καλοκαίρι του υποβιβασμού και να την οδηγήσει ξανά στη Serie B, με τον "Ίμπρα" να αποδέχεται τότε την πρόταση της Ίντερ (όπως και ο συμπαίκτης του στους "μπιανκονέρι" εκείνη την εποχή, Πατρίκ Βιεϊρά)και να μετακομίζει στο Μιλάνο.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ