ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιγκουαΐν: "Δικό μας το Γουέμπλεϊ"

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side first goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side first goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, μέσω Instagram, έστειλε το μήνυμά του για τη μεγάλη πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League. Έγινε 250άρης ο Στέφαν Λιχστάιντερ.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν άνοιξε το δρόμο της ανατροπής για τη Γιουβέντους απέναντι στην Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 64', για να έρθει τρία λεπτά μετά ο Πάουλο Ντιμπάλα και να χαρίσει την πρόκριση στη Γιουβέντους.

Τη χαρά του για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League εξέφρασε μέσω του Ιnstagram ο Ιγκουαΐν, αναφέροντας: "Ευχαριστώ ομάδα, σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που κάνατε. Είμαι υπερήφανος για όλους και μας αξίζει η πρόκριση. Το είχα πει και πριν ότι μαζί μπορούμε. Το Γούέμπλεϊ είναι δικό μας".

AP Photo/Frank Augstein

250 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΛΙΧΣΤΑΪΝΕΡ

Εξάλλου, ο αμυντικός της Γιουβέντους, Στέφαν Λιχστάινερ, γιόρτασε την πρόκριση της ομάδας του, συμπληρώνοντας 250 παιχνίδια με τη φανέλα της. Ο 34χρονος Ελβετός δεξιός μπακ, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά απέναντι στην Τότεναμ, αγωνίζεται στην ομάδα από το 2011, προερχόμενος από μια τριετία στη Λάτσιο. Αν μη τι άλλο, το καλύτερο... δώρο για τον ίδιο.

Ιγκουαΐν: "Δικό μας το Γουέμπλεϊ"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ