ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η UEFA... σκουπίζει τα δάκρυα του Ρονάλντο με ελαφριά τιμωρία

Juventus' Cristiano Ronaldo smiles after his teammate Juventus' Mario Mandzukic scored his sides second gaol of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo smiles after his teammate Juventus' Mario Mandzukic scored his sides second gaol of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ρεπορτάζ της "Mirror" που επικαλείται πηγές μέσα από την UEFA, αποκαλύπτει πώς σκέφτονται οι αξιωματούχοι να τιμωρήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με την Βαλένθια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τράβηξε τα μαλλιά του Μουρίγιο, είδε την κόκκινη κάρτα του Μπριχ, έκλαψε και έφυγε προς τα αποδυτήρια απαρηγόρητος.

Από εκεί και έπειτα γράφτηκαν χιλιάδες λέξεις για το περιστατικό, όπως επίσης και για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον παγκόσμιο σταρ για την πράξη του. Πόσα ματς δηλαδή θα χάσει στο Champions League.

Οι πρώτες πληροφορίες, από Αγγλία και Ισπανία, ανέφεραν ότι ο CR7 θα λείψει τουλάχιστον από δύο παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης...

Ωστόσο, δημοσίευμα της "Mirror", τονίζει ότι ο Ρονάλντο θα φάει μία αγωνιστική και θα επιστρέψει στο Champions League για να κοντραριστεί με την πρώην ομάδα του, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η τιμωρία θα επισημοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, όμως στο Νησί είναι σίγουροι για το σκεπτικό των αξιωματούχων της UEFA και θεωρούν ότι δύσκολα η μία αγωνιστική θα ανέβει σε 2 ή και 3, έστω κι αν ο Ρονάλντο μετά την κόκκινη άργησε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ