ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ ανάγκασε τον Ρονάλντο να πληρώσει την Μαγιόργκα!

Η Ρεάλ ανάγκασε τον Ρονάλντο να πληρώσει την Μαγιόργκα!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το σίριαλ με τις κατηγορίες Αμερικανίδας μοντέλου για βιασμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο αρχίζει και παίρνει τεράστιες διαστάσεις, με πορτογαλική εφημερίδα να βάζει στο κόλπο και την Ρεάλ Μαδρίτης!

H υπόθεση με τις κατηγορίες της Κάθριν Μαγιόργκα για βιασμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009 παίρνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μάλιστα, το νέο κεφάλαιο που προστέθηκε σε αυτό το σίριαλ φαντάζει άκρως γαργαλιστικό καθώς περιλαμβάνει την 13 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα "Correio de Manha", σε ένα θέμα που έχει την ταμπέλα του "αποκλειστικού" από το εν λόγω μέσο, οι Μαδριλένοι βρίσκονται πίσω από τον εξωδικαστικό διακανονισμό στον οποίο προχώρησε ο Πορτογάλος άσος με την Αμερικανίδα μοντέλο πριν από οκτώ χρόνια.

"Την εποχή που είχε εκείνη την περιπέτεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε μόλις υπογράψει ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων με την Ρεάλ, με το σύλλογο να ανησυχεί για την εικόνα του. Στους μερένγκες δεν άρεσε που ο Πορτογάλος είχε μπει κάτω από το φακό των μίντια κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις ΗΠΑ όπου είχε μάλιστα φωτογραφηθεί και με την Πάρις Χίλτον.

Λίγους μήνες μετά από το περιστατικό στο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, οι νομικοί εκπρόσωποι της Ρεάλ και του παίκτη συναντήθηκαν αρκετές φορές για να βρουν τον καλύτερο τρόπο ώστε να "λυθεί" το ζήτημα που είχε προκύψει με τον παίκτη και το μοντέλο.

Η συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών επιτεύχθηκε τον Ιανουάριο του 2010 ενάντια στη θέληση του Ρονάλντο που αρνούταν να πληρώσει το ποσό των 375.000 δολαρίων καθώς ήθελε να αποδείξει την αθωότητά του", τονίζει η "Correio de Manha", που ουσιαστικά χρεώνει στη διοίκηση της Ρεάλ την... πρεμούρα να αποζημιωθεί το μοντέλο ώστε να μη φέρει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Η Ρεάλ ανάγκασε τον Ρονάλντο να πληρώσει την Μαγιόργκα!

Αυτή δεν είναι ωστόσο η μοναδική αποκάλυψη στην οποία προχώρησε το πορτογαλικό ΜΜΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του, ο Ρονάλντο και η Αμερικανίδα μοντέλο επέστρεψαν στη ντισκοτέκ και έμειναν εκεί για αρκετές ώρες, μετά τη βραδιά που είχαν οι δυο τους σε ξενοδοχείο και για την οποία η Μαγιόργκα επιμένει πως έπεσε θύμα βιασμού.

Ουσιαστικά, αυτές οι λεπτομέρειες αποτελούν μέρος και της στρατηγικής των δικηγόρων του Κριστιάνο Ρονάλντο για να αποδείξουν πως οι κατηγορίες κατά του "CR7" δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ