ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Νάπολι συνέβαλε στις αποδοκιμασίες προς τον Ιγκουαΐν

Napoli supporters hold up their scarves during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli supporters hold up their scarves during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν συνέβαλε η Νάπολι πριν τη σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στη Γιουβέντους. Τι έκαναν οι άνθρωποι των γηπεδούχων (VIDEO).

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους (1-1), μιας κι επέστρεψε στο "San Paolo" για πρώτη φορά ως αντίπαλος και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν το υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι βέβαιο ότι ο επιθετικός της "Γηραιάς Κυρίας" δεν πέρασε το ιδανικότερο βράδυ της καριέρας του. Το κλίμα ήτα βαρύ για εκείνον κι αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε ελάχιστες επαφές με την μπάλα.

Πάντως, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η επίσημη Νάπολι συνέβαλε στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αργεντινού. Για την ακρίβεια, κατά την ανάκρουση των δύο ενδεκάδων απ' τα μεγάφωνα του σταδίου το όνομα του Ιγκουαΐν ακούστηκε τελευταίο.

Οι άνθρωποι της Νάπολι άλλαξαν τη σειρά των ονομάτων κι έβαλαν στο τέλος εκείνο του 29χρονου επιθετικού. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκώσουν τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να αποδοκιμάζουν τον άλλοτε παίκτη της ομάδας τους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ