ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους θέλει τον Εμρέ Τζαν απ' τον Ιανουάριο

Liverpool's Emre Can celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Emre Can celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", οι διοικούντες τη Γιουβέντους κάνουν προσπάθεια να φέρουν τον Εμρέ Τζαν στο Τορίνο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσφέροντας 5-6.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ.

Προσπάθειες να αποκτήσει τον Εμρέ Τζαν νωρίτερα απ' το καλοκαίρι κάνει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Corriere dello Sport". Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τους "μπιανκονέρι" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως 6.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ για τον Γερμανό μέσο προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους απ' τον Ιανουάριο.

Το συμβόλαιο του 23χρονου αμυντικού χαφ με τους "κόκκινους" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και απ' την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του. Η ιταλική ομάδα είχε επιχειρήσει να αποκτήσει τον Τζαν και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ έθεσε "βέτο" στην παραχώρησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει, επίσης, οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά η Γιουβέντους φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο. Ο Εμρέ Τζαν μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχει 12 γκολ και 10 ασίστ σε 152 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ