ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

H Γιουβέντους δίνει 7.000.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ του Euro U19

H Γιουβέντους δίνει 7.000.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ του Euro U19

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός ακόμη συμπατριώτη του. Οι "μπιανκονέρι" έχουν κάνει πρόταση 7.000.000 ευρώ στην Μπράγκα για τον πρώτο σκόρερ του Euro U19, Φρανσίσκο Τρινκάο.

Πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro U19 με την εθνική Πορτογαλίας στα γήπεδα της Φινλανδίας. Σκόραρε (έκανε το 2-0 υπέρ της "σελεσάο) στο μεγάλο τελικό, απέναντι στην Ιταλία.

Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, μαζί με τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Ζοάο Φελίπε. Ο 18χρονος επιθετικός, Φρανσίσκο Τρινκάο, ανήκει στην Μπράγκα. Αλλά, δύσκολα θα μείνει για πολύ ακόμη στο Μίνιο.

Η Γιουβέντους έχει κάνει πρόταση ύψους 7.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Η ομάδα του πορτογαλικού Βορρά αξιώνει, όμως, 12.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή". Έτσι, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζοάο Κανσέλο, η "Γηραιά Κυρία" ενδεχομένως να προσθέσει κι έναν ακόμη Πορτογάλο στο ρόστερ της. Δείτε το γκολ που σημείωσε στον τελικό με τη "σκουάντρα ατζούρα":

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ