ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η ευχή του Πελέ στον Κριστιάνο για το ντεμπούτο του στη Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Πελέ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγη ώρα πριν από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους απέναντι στην Κίεβο.

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους είναι το Νο1 θέμα στην αθλητική ειδησεογραφία -κι όχι άδικα. Η πρώτη παρουσία του "CR7" με τη ριγέ φανέλα της ιταλικής ομάδας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, με τον... Πελέ να είναι μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν στο νέο αστέρι της "Γιούβε".

" Καλή τύχη Κριστιάνο για το πρώτο παιχνίδι σου με την Γιούβε. Εάν τα πράγματα είχαν κυλήσει διαφορετικά ίσως να είχα παίξει και εγώ για την γηραιά κυρία. Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου το 1961, ο ιδιοκτήτης της Fiat προσέφερε στον πρόεδρο της Σάντος 1.000.000 δολάρια για να με αποκτήσει, όμως έπαιξα τελικά μόνο για αυτές τις ρίγες", έγραψε σε σχόλιό του στο Instagram ο Πελέ, δίνοντας παράλληλα κι ένα μικρό παρασκήνιο από την εποχή που ήταν ακόμη ενεργός.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ