ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η δημόσια συγγνώμη του Ντόουγκλας Κόστα

Juventus' Douglas Costa controls the ball during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus' Douglas Costa controls the ball during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ως μία άσχημη παρένθεση στην καριέρα του θεωρεί ο Ντόουγκλας Κόστα την απρεπή συμπεριφορά του, που επέφερε την αποβολή του στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αντίπαλο την Σασουόλο.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Απολογήθηκε δημόσια με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο για τα... αίσχη του στο παιχνίδι εναντίον της Σασουόλο ο Ντόουγκλας Κόστα, ο οποίος υπέπεσε σε unfair play , με συνέπεια να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους για αυτή την αντίδρασή μου στο σημερινό παιχνίδι. Ζητώ επίσης συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πάντα μαζί μου σε όμορφες και κακές στιγμές. Ήμουν απαράδεκτος, το γνωρίζω και ζητώ συγγνώμη σε όλους για αυτό. Καταλαβαίνω ότι αυτή η μεμονωμένη συμπεριφορά μου δεν αντιστοιχεί σε αυτό που έχω δείξει στην καριέρα μου", ήταν η διαδικτυακή μεταμέλεια του 28χρονου λάτιν άσου της Γιουβέντους, μέσω instagram.

"ΦΩΝΗ" ΚΟΣΤΑ, ΟΡΓΗ ΑΛΕΓΚΡΙ

Δριμεία κριτική στον παίκτη του άσκησε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποίος δεν έκρυψε κάτω από το... χαλάκι την συμπεριφορά του διεθνούς με τη "σελεσάο" (29 συμ./ 3 γκολ) άσου, σχολιάζοντας: "Ίσως είχε ενοχληθεί νωρίτερα από ένα φάουλ, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγουμε είναι να απαντάμε στην πρόκληση. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ, αλλά αρχίσαμε να παίζουμε ατομικά. Προσπαθήσαμε καθ 'όλη την ώρα να ντριμπλάρουμε και αυτό έκοψε την επίθεση. Αυτό μας βγήκε σε κακό και φτάσαμε σε καταστάσεις όπως αυτή με τον Ντόουγκλας Κόστα".

"Μερικές φορές η συγγνώμη είναι πιο άσχημη από την ενοχή", αναφέρει μια αραβική παροιμία, με τον Ντόουγκλας Κόστα να αντιλαμβάνεται το λάθος του, σπεύδοντας να απολογηθεί, με απώτερο σκοπό να διορθώσει τα κακώς κείμενα της συμπεριφοράς του.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ