ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατάκα του αγριεμένου Αλέγκρι για Μπερναρντέσκι που έγινε viral!

Η ατάκα του αγριεμένου Αλέγκρι για Μπερναρντέσκι που έγινε viral!

Ο Μπερναρντέσκι εκνεύρισε σε μεγάλο βαθμό τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις ώστε να αρχίσει τα... γαλλικά και να βάλει στο στόμα του την Φιορεντίνα (VIDEO).

Στο 3-0 με αντίπαλο την Γιουνγκ Μπόις για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε κάποια παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και τα διατύπωσε και στο φινάλε μέσω των δηλώσεών του.

"Έκανε ένα ωραίο παιχνίδι αν και του τράβηξα λίγο τα αυτιά, επειδή σε κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να πασάρει περισσότερο τη μπάλα", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", ο οποίος όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ περισσότερο δηκτικός προς τον παίκτη του.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει ένα video που εμφανίστηκε στα social media το τελευταίο 24ωρο (τραβήχτηκε από φίλαθλο που βρισκόταν στις πρώτες σειρές στο "Juventus Stadium" πίσω από τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας), και το οποίο δείχνει τον Αλέγκρι να είναι σε... ημιάγρια κατάσταση.

"Δεν είμαστε στην Φιορεντίνα", φέρεται να λέει πάνω στα νεύρα του ο προπονητής της "Γιούβε", με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει κατηγορηματικά πως ο παίκτης που είχε κάνει... τούρμπο τον Αλέγκρι δεν ήταν άλλος από τον πρώην φορ της Φιορεντίνα και νυν των Τορινέζων, Μπερναρντέσκι.

Αιτία οι αρκετές ντρίμπλες που δοκίμασε κατά τη διάρκεια του αγώνα ο ικανότατος φορ, με τον προπονητή να ζητάει μεγαλύτερη απλότητα από τους ποδοσφαιριστές του και να εκφράζει τα παράπονά του με άκρως έντονο τρόπο στην άκρη του πάγκου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ