ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η αποκάλυψη της εκρηκτικής Λοπίρεβα για Γκολόβιν και Γιουβέντους

Ambassador of FIFA Russia World Cup 2018, model Victoria Lopyreva arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Ambassador of FIFA Russia World Cup 2018, model Victoria Lopyreva arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αλεξάντρ Γκολόβιν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Γιουβέντους, όπως αποκάλυψε η Βικτόρια Λοπίρεβα.

Ηθοποιός, μοντέλο, τηλεπερσόνα και Μις Ρωσία το 2003, η Βικτόρια Λοπίρεβα είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να... χάσει το φως του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η ξανθιά καλλονή αποδεικνύεται ταλαντούχα και στο παιχνίδι των πληροφοριών, καθώς με σιγουριά αποκάλυψε on camera ότι ο Αλεξάντρ Γκολόβιν θα μετακομίσει στη Γιουβέντους από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόλις ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Ο 22χρονος κεντρικός χαφ είναι προϊόν των Ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, με την οποία μετρά συνολικά 113 συμμετοχές, 13 γκολ και 11 ασίστ. Με την εθνική Ρωσίας, ο Γκολόβιν έχει μέχρι σήμερα 20 συμμετοχές και 3 γκολ.

Χορτάστε... αποκάλυψη:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ