Γκατούζο για Πίρλο: "Την πάτησε τώρα"

Ο Τζενάρο Γκατούζο κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Αντρέα Πίρλο αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στην Γιουβέντους και έσπευσε να δώσει τις συμβουλές του στον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν και την Εθνική Ιταλίας.

Για πολλά χρόνια ο Τζενάρο Γκατούζο με τον Αντρέα Πίρλο ήταν συμπαίκτες τόσο στη Μίλαν όσο και στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Τώρα θα είναι αντίπαλοι αυτή τη φορά ως προπονητές.

Ο Πίρλος είναι ο νέος κόουτς της Γιουβέντους παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν τον ενδιαφέρει η προπονητική.

Ο Γκατούζο κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη και έδωσε τις συμβουλές του στον "μαέστρο". "Την πάτησε τώρα, αυτή είναι η δουλειά. Είναι τυχερός που ξεκινάει στη Γιουβέντους, αλλά σε αυτό το επάγγελμα το να είσαι καλός παίκτης δε φτάνει. Πρέπει να διαβάζεις, να δουλεύεις σκληρά και δεν κοιμάσαι πολύ. Το να είσαι παίκτης και προπονητής δεν είναι το ίδιο πράγμα. Είναι εντελώς διαφορετικό επάγγελμα και δε μπορούμε να το μάθουμε από τα βιβλία. Πρέπει να μπούμε μέσα και να δουλέψουμε σκληρά. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος" είπε μεταξύ άλλων.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.