ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ζιρού ή Κεν σε δεύτερο πλάνο πίσω από τον Σουάρες

Γιουβέντους: Ζιρού ή Κεν σε δεύτερο πλάνο πίσω από τον Σουάρες
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Την ώρα που η Γιουβέντους περιμένει από τον Λουίς Σουάρες να τερματίσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο, παράλληλα κινείται και για την απόκτηση είτε του Ολιβιέ Ζιρού ή του Μόιζε Κεν.

Το νέο ιταλικό πρωτάθλημα θα αρχίσει σε λιγότερο από 10 ημέρες και η Γιουβέντους βρίσκεται σε φουλ μεταγραφική δραστηριότητα, με την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ να αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για την βέκια σινιόρα με δεδομένη την αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Αυτή τη στιγμή, ο Λουίς Σουάρες είναι ο Νο 1 στόχος των μπιανκονέρι, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να μπορέσει να αγωνιστεί σε αυτούς θα πρέπει πρώτα ο Ουρουγουανός να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα ( δεν είναι στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν) και κατόπιν να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο για να μπορέσει να παίξει ως κοινοτικός.

Και αυτό γιατί οι θέσεις των μη Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών έχουν συμπληρωθεί στην Γιουβέντους με την άφιξη του Γουέστον ΜακΚένι από την Σάλκε, με τους Τορινέζους να γνωρίζουν πως θα πάρει κάποιο χρόνο η διαδικασία για να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο ο Σουάρες και να "τρέχουν" και για άλλες υποθέσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το "Sky Sport Italia", ο Αντρέα Πίρλο εξετάζει δύο περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσουν το ρόστερ του, εκτός του Σουάρες, με τον έναν να είναι ο Μόιζε Κεν που πήγε το καλοκαίρι του 2019 στην Έβερτον από την Γιουβέντους και τον άλλον να είναι ο φορ της Τσέλσι, Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Κεν δεν κατάφερε στην πρώτη του σεζόν στην Premier League να δικαιώσει τους ανθρώπους της Έβερτον για τη σημαντική επένδυση που έκαναν και η Γιουβέντους προσπαθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό, ενώ ο Ζιρού, που γίνεται 34 ετών, έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι μπλε του Λονδίνου θέλουν 5.000.000 ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του ενώ ο ίδιος είναι θετικός στη μετακίνησή του στο Τορίνο με διετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές ύψους 4.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ