ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ζήτησε Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα στο deal για Πιάνιτς

Barcelona's Ousmane Dembele runs during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Friday, Aug. 16, 2019. (AP Photo/Ion Alcoba Beitia)
Barcelona's Ousmane Dembele runs during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Friday, Aug. 16, 2019. (AP Photo/Ion Alcoba Beitia) AP PHOTO/ION ALCOBA BEITIA

Η Γιουβέντους διαπραγματεύεται με την Μπαρτσελόνα την πώληση του Μίραλεμ Πιάνιτς και σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" ζήτησε ως αντάλλαγμα τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία, με τη Γιουβέντους να συζητάει για τα πιθανά ανταλλάγματα προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του Βόσνιου μέσου. Πέρα από το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας, οι Καταλανοί αναμένεται να προσφέρουν και 1-2 ποδοσφαιριστές.

Φαβορί για να συμπεριληφθεί στο deal είναι ο Αρτούρ Μέλο που αρέσει ιδιαίτερα στον Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα ζήτησαν κι ως δανεικό τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος εξτρέμ ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κίκε Σετιέν.

Ωστόσο, οι μπιανκονέρι θεωρούν πως έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να προσφέρει σημαντική βοήθεια μεσοεπιθετικά, αφού δεν παύει να αποτελεί έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποτελεί και μία στρατηγική κίνηση της Γιουβέντους προκειμένου να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα το καλοκαίρι του 2021, αφού το συμβόλαιό του με την "Μπάρτσα" ολοκληρώνεται το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τη "Γιούβε", ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ έχουν δείξει η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αφού τα πράγματα είναι ρευστά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Ντεμπελέ την εφετινή σεζόν έχει ένα γκολ σε εννιά συμμετοχές με τους "μπλαουγκράνα", ενώ συνολικά μετράει 19 τέρματα και 17 ασίστ σε 74 αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Ion Alcoba Beitia

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ