ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Χτυπάει το δίδυμο Έρικσεν-Αλντερβάιρελντ

Tottenham's manager Mauricio Pochettino, center, gives instructions to Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino, center, gives instructions to Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως λήγουν σε έναν χρόνο τα συμβόλαια των Έρικσεν και Αλντερβάιρελντ, ώστε να τους πάρει ως ελεύθερους το καλοκαίρι του 2020.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης όμως το μεγάλο deal που ανέμεναν πολλοί δεν καρποφόρησε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Δανός μέσος να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ.

Το γεγονός όμως ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 και θα είναι ελεύθερος σε έξι μήνες από τώρα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του αλλάζει τα δεδομένα, με την Ρεάλ να έχει πλέον ανταγωνιστές στη μάχη της απόκτησής του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλβίζε Κανιάτσο, ο οποίος με σημερινό του δημοσίευμα στην "Daily Mail" αποκαλύπτει πως η Γιουβέντους είναι έτοιμη να αρχίσει επαφές τον Ιανουάριο του 2020 για να αποκτήσει τόσον τον Έρικσεν όσο και τον Αλντερβάιρελντ.

Ο ίδιος ρεπόρτερ αναφέρει πως για τον Βέλγο αμυντικό ενδέχεται να καταθέσει πρόταση και η Ίντερ ενώ επισημαίνει πως η βέκια σινιόρα έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να "χτυπάει" παίκτες που μένουν ελεύθεροι και δεν δεσμεύονται με συμβόλαια, με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των Πογκμπά, Πίρλο, Ραμπιό και Ράμσεϊ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ