ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε Ράμσεϊ μέχρι το 2023

Arsenal's Aaron Ramsey celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Aaron Ramsey celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Παίκτης της Γιουβέντους μέχρι το 2023 θα είναι ο Άαρον Ράμσεϊ, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να γνωστοποιεί τη συμφωνία της μαζί του που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019.

Στο φινάλε της σεζόν ο Άαρον Ράμσεϊ θα αποχαιρετήσει την Άρσεναλ μετά από 11 χρόνια παρουσίας στο "Emirates" και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο, με την Γιουβέντους να είναι η ομάδα που κατάφερε να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της.

Τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες έκαναν λόγο για υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας από την πλευρά του παίκτη (ο οποίος είχε υποβληθεί σε ιατρικά τεστ μέσα στον Ιανουάριο), με τη διοίκηση της "βέκια σινιόρα" να έρχεται να τα επιβεβαιώσει, ανακοινώνοντας επίσημα πως θα είναι δικός της ο Ουαλός μέσος από το ερχόμενο καλοκαίρι, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα το "BBC" (δεν υπάρχει επιβεβαίωση), το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ράμσεϊ είναι χρυσό, με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να ανέρχονται στις 400.000 λίρες.

Από την πλευρά τους, οι "μπιανκονέρι" διευκρίνισαν στην ανακοίνωσή τους ότι στο πλαίσιο της μετακίνησης του παίκτη στο Τορίνο θα επιβαρυνθούν με επιπλέον χρεώσεις ύψους 3.700.000 ευρώ, με τα χρήματα αυτά να πρέπει να καταβληθούν μέχρι τις 10 Ιουλίου 2019.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Γιουβέντους για τη συμφωνία με τον Ράμσεϊ, ήρθε και εκείνη της Άρσεναλ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουαλό.

"Όλοι στην Άρσεναλ ευχόμαστε στον Άαρον Ράμσεϊ ένα χαρούμενο και επιτυχημένο μέλλον. Ο Άαρον είχε φανταστική συμβολή στο σύλλογό μας από τότε που ήρθε από την Κάρντιφ το 2008.

Ήταν πάντα ένας τέλειος επαγγελματίας και θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στις καρδιές και στις μνήμες των οπαδών της Άρσεναλ σε όλο τον κόσμο.

Ανυπομονούμε να δούμε τον Άαρον ναα βοηθήσει την ομάδα να τελειώσει δυνατά τη σεζόν πριν ενταχθεί στην Γιουβέντους το καλοκαίρι", ανέφεραν οι "κανονιέρηδες".

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ