ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Βοηθός του Πίρλο ο Τούντορ

Udinese coach Igor Tudor gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Udinese coach Igor Tudor gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντρέα Πίρλο θέλει να στελεχώσει με άτομα της δικής του επιλογής το τεχνικό του τιμ στην Γιουβέντους, με τον Ιγκόρ Τούντορ να είναι ο εκλεκτός ώστε να είναι ο βοηθός του.

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Μαουρίτσιο Σάρι, μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Λιόν για τους 16 του Champions League. Αντικαταστάτης του ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ξεκινάει την προπονητική του καριέρα στην “Μεγάλη Κυρία”. Ο 43χρονος τεχνικός θέλει τον Τούντορ ως άμεσο συνεργάτη του, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να απαντάει θετικά, σύμφωνα με τον Gianluca di Marzio.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, όντας προπονητής της Ουντινέζε για 25 παιχνίδια. Από τον Ιανουάριο είναι στην Χάιντουκ Σπλιτ με την οποία έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Επομένως, για να μετακομίσει στο Τορίνο πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με τους Κροάτες. Έχει προπονήσει επίσης μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Ουντινέζε, τις τουρκικές Καραμπουκσπόρ και Γαλατασαράι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ