ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Το πρώτο "όχι" για τον πάγκο ήρθε από τον Ντεσάμπ

France's head coach Didier Deschamps arrives for a press conference ahead of Tuesday's friendly soccer match between France and Uruguay at Stade De France, in Saint Denis, north of Paris, France, Monday, Nov. 19, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
France's head coach Didier Deschamps arrives for a press conference ahead of Tuesday's friendly soccer match between France and Uruguay at Stade De France, in Saint Denis, north of Paris, France, Monday, Nov. 19, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Γιουβέντους έχει αρχίσει ήδη το σαφάρι για να βρει το διάδοχο του Μάσιμο Αλέγκρι, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να βγάζει πάντως τον εαυτό του από τη λίστα των υποψηφίων.

Καλή και άγια η Γιουβέντους, ομάδα την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως παίκτης όσο και από το πόστο του προπονητή (και μάλιστα στην εφιαλτική σεζόν 2006-07 που έπαιξε στην Serie B) όμως την εθνική Γαλλίας δεν την αφήνει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι μεταξύ των υποψηφίων που έχουν μπει στη λίστα των πρωταθλητών Ιταλίας για να διαδεχτούν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην άκρη του πάγκου, με τον ίδιο να δέχεται σχετική ερώτηση την Τρίτη (21/5) στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου και να ξεκαθαρίζει πως για εκείνον υπάρχει μόνο η εθνική Γαλλίας.

"Η κατάσταση είναι απλή. Όλες οι δυνάμεις μου και η συγκέντρωση μου έχουν να κάνουν με το πώς θα έρθει η πρόκριση της Γαλλίας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2020 και ελπίζω μετά να ασχοληθώ με το πώς θα τα πάμε εκεί.

France head coach Didier Deschamps, second right, holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
France head coach Didier Deschamps, second right, holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Αν και μου αρέσει να ακούγεται το όνομά μου για τους πάγκους των μεγαλύτερων ομάδων στον κόσμο όπως αυτός της Γιουβέντους και να με τιμάει που είμαι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Αλέγκρι, σήμερα το μέλλον μου είναι δεμένο με την εθνική Γαλλίας.

Και δεν υπάρχει άλλη πόρτα για να ανοίξω για να έχω άλλες ευκαιρίες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντεσάμπ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 οδήγησε τους "τρικολόρ" στην κορυφή του κόσμου για 2η φορά στην ιστορία τους.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori, AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Προσέγγισε τον Σάρι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ