ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Το μήνυμα του Ρονάλντο για την κατάκτηση της κορυφής

Γιουβέντους: Το μήνυμα του Ρονάλντο για την κατάκτηση της κορυφής
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Λίγο μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν του στην Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το σύνθημα ενόψει της τρίτης εκφράζοντας την επιθυμία του να κατακτήσει τα πάντα με τη μπιανκονέρα φανέλα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, ο Αντρέα Πίρλο θα είναι πλέον ο μαέστρος στον πάγκο, ωστόσο ένα πράγμα δεν αλλάζει στην βέκια σινιόρα από το καλοκαίρι του 2018.

Αυτό φυσικά είναι η καταλυτική παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στους Τορινέζους, με τον CR7 να δίνει το σύνθημα ενόψει της τρίτης σεζόν του στο "Allianz Stadium" με ένα άκρως ξεσηκωτικό τιτίβισμα, απευθυνόμενος στους τιφόζι της ομάδας του.

"Καθώς ετοιμάζομαι για την τρίτη μου σεζόν ως μπιανκονέρο, η διάθεση και η φιλοδοξία μου είναι στον υψηλότερο βαθμό. Γκολ. Νίκες. Ζήλος. Αφοσίωση. Επαγγελματισμός. Με όλες τις δυνάμεις μου και με την ανεκτίμηση βοήθεια από τους συμπαίκτες μου και όλο το επιτελείο της Γιουβέντους, δουλεύουμε για μία ακόμα φορά για να κατακτήσουμε την Ιταλία, την Ευρώπη και τον κόσμο!

Για να σπάμε ρεκόρ. Για να ξεπερνάμε εμπόδια. Για να κατακτάμε τίτλους και να πετυχαίνουμε προσωπικούς στόχους. Για να κάνουμε περισσότερα πράγματα και καλύτερα ξανά και ξανά.

Για να φτάσουμε πιο ψηλά και να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά μας. Για να κάνουμε την κάθε σεζόν καλύτερη από την προηγούμενη και να κατακτάμε τα πάντα για τους οπαδούς μας και τους υποστηρικτές μας.

Για να βγάζουμε προς τα έξω αυτό το εκπληκτικό και μοναδικό πάθος που πρεσβεύει η Γιουβέντους και να βάζουμε όσο γίνεται πιο ψηλά τα στάνταρντς.

Είμαστε η Γιουβέντους!

Είμαστε οι πρωταθλητές!

Είμαστε ξανά εδώ και πιο δυνατοί από ποτέ!

Στηριζόμαστε σε εσάς!

Όλοι μαζί!

Μέχρι τέλους", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που εμφανιζεται αποφασισμένος και για άλλους τίτλους με την βέκια σινιόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ