ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Το "κόλπο" της αστυνομίας για να μη γίνει επίθεση στο πούλμαν των "μπιανκονέρι"

Γιουβέντους: Το "κόλπο" της αστυνομίας για να μη γίνει επίθεση στο πούλμαν των "μπιανκονέρι"

Η ιταλική αστυνομία ήθελε να σιγουρευτεί για την ασφαλή μετάβαση της αποστολής της Γιουβέντους στο γήπεδο της Τορίνο και για αυτό επιστράτευσε μέχρι και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (PHOTO+VIDEO)!

Το ντέρμπι της Τορίνο με την Γιουβέντους θεωρείται από τα πιο παραδοσιακά της ποδοσφαιρικής Ιταλίας και η αστυνομία στη γειτονική χώρα δεν ήθελε να βρεθεί προ... εκπλήξεων.

Πρόσφατες ήταν άλλωστε οι εικόνες σκέτης ντροπής από την Αργεντινή, με το πούλμαν της αποστολής της Μπόκα Τζούνιορς να φτάνει στο "Μονουμεντάλ" για τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores και να γίνεται... καλοκαιρινό από την εκτόξευση αμέτρητων αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ.

Τι έκανε λοιπόν η ιταλική αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου για να σιγουρευτεί πως δεν θα δεχόταν επίθεση το πούλμαν της Γιουβέντους κατά την άφιξή του στο "Ολίμπικο" του Τορίνου;

Σταμάτησε δύο γραμμές τραμ και χρησιμοποίησε τα οχήματα ουσιαστικά ως... φράγμα για να αποφύγει εκτόξευση αντικειμένων, με το "τρικ" να πετυχαίνει και να μην συμβαίνει έτσι το παραμικρό.

Σημειώνεται πως γύρω στους 400 αστυνομικούς επιστρατεύτηκαν για να μπορούν να ελέγχουν όλους τους δρόμους γύρω από το στάδιο ενώ οι διάφορες συμπλοκές που έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων οδήγησαν στη σύλληψη 9 ατόμων (οπαδών της Γιουβέντους) και στην προσαγωγή άλλων 5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ