ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Θυμώσαμε με την ήττα από την Λιόν, αλλά θα προκριθούμε"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's first goal, during an Italian Serie A soccer match between Spal and Juventus at the Paolo Mazza stadium in Ferrara, Italy, Saturday, Feb. 22, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's first goal, during an Italian Serie A soccer match between Spal and Juventus at the Paolo Mazza stadium in Ferrara, Italy, Saturday, Feb. 22, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP) FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την ήττα της Γιουβέντους στο πρώτο ματς με την Λιόν στους "16" του Champions League, ταυτόχρονα όμως εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση.

Η Γιουβέντους δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι της μέσα στη σεζόν για τη νοκ-άουτ φάση του Champions League και έκανε δύσκολη τη ζωή της, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Λιόν στην Γαλλία την περασμένη Τετάρτη και καλείται τώρα να κάνει ανατροπή στο Τορίνο για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα το στόχο της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως, φρόντισε να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης της ομάδας του, καθώς με δηλωσεις που παραχώρησε στον ιταλικό σταθμό "Sky", ξεκαθάρισε πως πιστεύει ακράδαντα πως οι μπιανκονέρι θα είναι πανέτοιμοι για τη ρεβάνς ώστε να πάρουν την πρόκριση.

"Η προτεραιότητά μας είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και μετά θα σκεφτούμε και το Champions League. Είμαστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ματς που έρχονται.

Δεν έχουμε τον παραμικρό φόβο", δήλωσε αρχικά ο 35χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, για να αναφερθεί κατόπιν πιο εκτεταμένα στην ήττα της βέκια σινιόρα στην Γαλλία:

"Το Champions League είναι η δυσκολότερη διοργάνωση στον κόσμο, όλες οι ομάδες είναι πολύ δύσκολες, δεν υπάρχουν εύκολα ματς.

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after a missed scoring opportunity during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after a missed scoring opportunity during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Όπως όμως έχω πει, υπάρχει ο αγώνας ρεβάνς που θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας. Είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε νευριασμένοι με την ήττα στην Λιόν, αλλά θα παίξουμε εντός έδρας και ανυπομονώ για τον αγώνα αυτό. Είμαι πεπεισμένος πως θα προκριθούμε".

Όσον αφορά δε στο επικείμενο ντέρμπι με την Ίντερ το βράδυ της Κυριακής (1/3, 21:45) που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού που σαρώνει την Ιταλία, ο CR7 είπε:

"Θα είναι παράξενο να δώσουμε ένα τόσο σημαντικό ματς σε ένα στάδιο χωρίς οπαδούς. Δεν είναι ωραίο, αλλά η υγεία παραμένει το σημαντικότερο πράγμα.

Εάν αποφασίστηκε να παίξουμε με κλειστές τις πόρτες για το κοινό για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, θα πρέπει να το σεβαστούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λιόν - Γιουβέντους 1-0: Αβαντάζ για τους Γάλλους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ