ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Θέλει τον Χιμένες

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham and Wolverhampton Wanderers at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Sunday, March 1, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham and Wolverhampton Wanderers at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Sunday, March 1, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP) AP

Η Γιουβέντους κινείται για τον Μεξικανό φορ της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες, τον οποίον εκπροσωπεί ο Πορτογάλος πανίσχυρος ατζέντης (μεταξύ άλλων και του Κριστιάνο Ρονάλντο), Ζόρζε Μέντες.

Δεν είναι μόνον ο Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι στη λίστα των επιθετικών που εξετάζει η Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, Tuttosport, η Γηραιά Κυρία κινείται για την απόκτηση του Ραούλ Χιμένες.

Ο 29χρονος Μεξικανός διεθνής φορ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Γουλβς, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι για την απόκτησή του έχει ενδιαφερθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι μπιανκονέρι θέλουν τον πρώην φορ των Ατλέτικο και Μπενφίκα για να παίξει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το "κλειδί" στην υπόθεση είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος super agent του CR7 εκπροσωπεί και τον Ραούλ Χιμένες, ενώ η Γουλβς στην οποία ανήκει βρίσκεται ουσιαστικά υπό τον έλεγχό του. Ο Μεξικανός έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας και θεωρείται σίγουρο ότι στην ερχόμενο μεταγραφική περίοδο θα κάνει το βήμα παραπάνω με τη μετακίνησή του σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

Photo credits: Bradley Collyer/PA via AP

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ