ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Θέλει τον Μοράτα δανεικό

Atletico Madrid's Alvaro Morata during a practice session at Anfield, Liverpool, England, Tuesday March 10, 2020, ahead of their Champions League match against Liverpool on Wednesday. (Martin Rickett/PA via AP)
Atletico Madrid's Alvaro Morata during a practice session at Anfield, Liverpool, England, Tuesday March 10, 2020, ahead of their Champions League match against Liverpool on Wednesday. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Άλβαρο Μοράτα, σύμφωνα με το Deportes Cuatro.

Ο Άλβαρο Μοράτα φόρεσε την φανέλα της Γιουβέντους από το 2014 έως το 2016 πριν να πάρει τη μεταγραφή του για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο ο 27χρονος Ισπανός να αγωνιστεί ξανά με τους μπιανκονέρι μοιάζει αρκετά πιθανό. Όπως μετέδωσε το Deportes Cuatro και το Sky Italia, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους για τον δανεισμό του Μοράτα.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα θα δαπανήσει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του 27χρονου επιθετικού, ενώ θα υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μοράτα την περσινή σεζόν σημείωσε 44 συμμετοχές με τη φανέλα των κολτσονέρος, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με την Ατλέτικο ο Σουάρες
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ