ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Θέλει να κάνει το "μπαμ" με τον ελεύθερο Έρικσεν

Tottenham Hotspur's Christian Eriksen celebrates after scoring his side opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at Wembley stadium in London, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham Hotspur's Christian Eriksen celebrates after scoring his side opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at Wembley stadium in London, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η "Daily Mail" αποκαλύπτει πως οι διοικούντες τη Γιουβέντους θέλουν να αποκτήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2020, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Τότεναμ.

To "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν το καλοκαίρι του 2020, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Δανού μέσου με την Τότεναμ θέλει να κάνει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail".

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την ιταλική ομάδα θέλουν να ακολουθήσουν την τακτική που ακολούθησαν και στις περιπτώσεις των Αντρέα Πίρλο, Πολ Πογκμπά, Εμρέ Τζαν, Σάμι Κεντίρα, Άαρον Ράμσεϊ και Αντριέν Ραμπιό.

Δηλαδή, να συμφωνήσουν με τον 27χρονο χαφ τον προσεχή Ιανουάριο, όταν θα μπαίνει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του και θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Σε μία τέτοια περίπτωση, το πιθανότερο είναι πως η "Γιούβε" θα δελεάσει τον Έρικσεν, αλλά και τους ατζέντηδές του, με υψηλά μπόνους υπογραφής, αλλά κι επίτευξης στόχων, από την στιγμή που δεν θα χρειαστεί να πληρώσει την Τότεναμ.

Βέβαια, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο Λονδίνο, καθώς είναι διατεθειμένοι να διπλασιάσουν τις απολαβές του προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ