ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, διαβεβαίωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα κάνει τα πάντα για να πάει στο Τορίνο ο Εμπαπέ.

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα "Tuttosport", η Γιουβέντους βάζει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Κίλιαν Εμπαπέ. Τον παραπάνω ισχυρισμό επιβεβαιώνει η εφημερίδα με αφορμή ένα συμβάν με πρωταγωνιστή τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι.

Ο Παρατίτσι, λοιπόν, επισκέφθηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα εστιατόριο, όπου δειπνούσε με τον ατζέντη του, Χόρχε Μέντες, με τους συμπαίκτες του, Εμρέ Τσαν και Ζοάο Κανσέλο και άλλους κοντινούς του φίλους και μέλη της οικογένειάς του. Μόλις μπήκε στο εστιατόριο το αθλητικό στέλεχος της "Μεγάλης Κυρίας", περικυκλώθηκε από φιλάθλους που του ζητούσαν να φέρει στο Τορίνο τον Εμπαπέ. Εκείνος απάντησε "Θα κάνω τα πάντα για να υπογράψουμε μαζί του".

Οι οπαδοί της Γιουβέντους ονειρεύονται να αποκτήσουν έναν παίκτη, όπως ο Εμπαπέ, δηλαδή ένα τεράστιο ταλέντο σε ιδανική ηλικία. Άλλωστε, ο ίδιος ο Ανιέλι είχε δηλώσει: "Μία μέρα θα υπογράψουμε έναν 25χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο".

Πάντως, η Γιουβέντους δεν θα παλέψει μόνη της για να αποκτήσει τον Εμπαπέ, αφού ο Γάλλος σταρ αποτελεί πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ζινεντίν Ζιντάν.

Βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει την πίστη του στην Παρί με δηλώσεις του στο γαλλικό κανάλι "TF1" πριν λίγες μέρες: "Ακόμη πιστεύω στο πρότζεκτ και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε κάτι καλό. Θα συνεχίσω να είμαι δεμένος με αυτό το κλαμπ, πρέπει να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Champions League: Κλήρωση την Παρασκευή (15/3) μέχρι τον τελικό!
Έτσι εμψύχωσε τους συμπαίκτες του στη φυσούνα ο Ρονάλντο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ