ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Τέλος ο Ματουιντί που πάει MLS

Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μπλεζ Ματουιντί, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Inter Miami.

Παρελθόν από τη Γιουβέντους αποτελεί ο Μπλεζ Ματουιντί. Οι "μπιανκονέρι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γάλλο μέσο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αντρέα Πίρλο για τη νέα σεζόν.

Ο 33χρονος χαφ αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν του καλοκαίρι του 2017 και πραγματοποίησε 133 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με οχτώ γκολ και επτά ασίστ. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Coppa Italia και ένα Super Cup Ιταλίας και πλέον ετοιμάζεται για το MLS, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Inter Miami του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

H ανακοίνωση:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ