ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Τα "δίνει" όλα για Τονάλι

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Γιουβέντους έχει βάλει στο στόχαστρο το "golden boy" της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι και είναι διατεθειμένη να δώσει έως και 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Μετά την απόκτηση του 19χρονου Ντέγιαν Κουλουσέβσκι από την Αταλάντα, η Γιουβέντους θέλει να "αρπάξει" έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ίντερ. Ο Σάντρο Τονάλι της Μπρέσια είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει φέτος με την παρουσία του στην Serie A, με τους "μεγάλους" της Ιταλίας να προσπαθούν να υπογράψουν τον 19χρονο wonderkid.

Σύμφωνα με την " Corriere dello Sport", οι "μπιανκονέρι" βρίσκονται μπροστά στην κούρσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αφού η Ίντερ που προσπάθησε να προσεγγίσει την Μπρέσια για την περίπτωσή του έκανε πίσω αφήνοντας τις συζητήσεις για το καλοκαίρι.

Η αξία του Τονάλι φτάνει στα 30.000.000 ευρώ και σύμφωνα με τους Ιταλούς η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 50 εκατ. ευρώ για να δελεάσει την Μπρέσια και να πάρει τον 19χρονο στο Τορίνο.

Photo Credits: AP / Andrew Medichini

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ