ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Στρώνει χαλί δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για Ντε Λιχτ

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, and Ajax's Matthijs de Ligt jump for the ball during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, and Ajax's Matthijs de Ligt jump for the ball during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Γιουβέντους αναζητεί παίκτη από το πάνω ράφι για το κέντρο της άμυνάς της και σύμφωνα με την ολλανδική "De Telegraph" είναι έτοιμη να κάνει μία σούπερ πρόταση στον Άγιαξ για να αποκτήσει τον αρχηγό του, Ματάις Ντε Λιχτ.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά πριν από λίγες ημέρες στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για να τον εντάξει στο δυναμικό της και αυτό το γεγονός έχει κάνει αρκετούς από τους υποψήφιους μνηστήρες του να αναθαρρήσουν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Γιουβέντους που αναζητεί πρωτοκλασάτο στόπερ για το κέντρο της άμυνάς της, με την ολλανδική εφημερίδα "De Telegraph" να υποστηρίζει πως η "βέκια σινιόρα" έκανε την τελική της επίθεση για τον 19χρονο διεθνή Ολλανδό αμυντικό και πως σύντομα θα υπογράψει εκείνος πενταετές συμβόλαιο με τους Τορινέζους.

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, duels for the ball with Netherlands' Matthijs de Ligt during the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, duels for the ball with Netherlands' Matthijs de Ligt during the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως η πρωταθλητρία Ιταλιας των οκτώ τελευταίων σεζόν είναι έτοιμη να προσφέρει στον Άγιαξ πάνω από 70.000.000 ευρώ για να τον πείσει να παραχωρήσει τον αρχηγό του, ενώ στον ίδιο τον παίκτη δίνουν ένα βασιλικό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα κυμαίνονται από 15 μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ!

Σημειώνει μάλιστα η εφημερίδα πως ο απώτερος στόχος της Γιουβέντους δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League αλλά και ότι το μεγάλο αστέρι της "βέκια σινιόρα" Κριστιάνο Ρονάλντο ρώτησε τον Ντε Λιχτ αν θα μετακομίσει στην ομάδα του, λίγα μόλις λεπτά μετά το φινάλε του τελικού του Nations League στο "Λουζ" μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner, AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Ραμπιό, το πρώτο μεταγραφικό δώρο στον Σάρι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ