ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Στο κυνήγι του Μπατιστούτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιουβέντους: Στο κυνήγι του Μπατιστούτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, ώστε να φτάσει τα 10 συνεχόμενα τέρματα στη Serie A, ένα λιγότερο από τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Τα 35α γενέθλια του γιόρτασε την Τετάρτη (5/2) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ την Πέμπτη το βράδυ (6/2) συνόδευσε τη Χεορχίνα Ροντρίγκεθ στο Φεστιβάλ του ιταλικού τραγουδιού στο Σαν Ρέμο. Ο Πορτογάλος σταρ ξεκουράστηκε και μετά τη διανυκτέρευση του στη Ριβιέρα, επιστρέφει στις προπονήσεις με έναν αποκλειστικό στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από το να βρει δίκτυα στο επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους. Οι "μπιανκονέρι" φιλοξενούνται από την Ελλάς Βερόνα και θέλουν να διατηρήσουν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα σε αυτό το παιχνίδι, ο CR7 θα ψάξει να διευρύνει το σερί του.

Στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα σκόραρε δύο γκολ και έφτασε τα 9 συνεχόμενα τέρματα στη Serie A. Ο Κριστιάνο ισοφάρισε το ρεκόρ του Τρεζεγκέ, τώρα έχει στόχο να τον ξεπεράσει, αλλά και να πλησιάσει τον Μπατιστούτα. Ο Αργεντινός κατέχει το ρεκόρ του πρωταθλήματος με γκολ σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ