ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Στα υπόψιν και ο Λακαζέτ

Arsenal's Alexandre Lacazette, left, and Huddersfield Town's Martin Cranie battle for the ball during the English Premier League match at the Emirates Stadium, London, Wednesday Nov. 29, 2017. (Nigel French/PA via AP)
Arsenal's Alexandre Lacazette, left, and Huddersfield Town's Martin Cranie battle for the ball during the English Premier League match at the Emirates Stadium, London, Wednesday Nov. 29, 2017. (Nigel French/PA via AP) AP

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους στην απόκτηση του Μίλικ από την Νάπολι, ωθούν τους Τορινέζους να στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις, όπως ο Λακαζέτ.

Η Γιουβέντους επιθυμεί να πλαισιώσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα με έναν ακόμη προικισμένο επιθετικό, προκειμένου ο Μαουρίτσιο Σάρι να έχει πλειάδα επιλογών στην επιθετική γραμμή. Πρώτη επιλογή της ''Μεγάλης Κυρίας'' είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ωστόσο η Νάπολι επιθυμεί να παραχωρήσει τον Πολωνό επιθετικό σε ομάδα εκτός Ιταλίας.

Γι'αυτό το λόγο, οι πρωταθλητές Ιταλίας στρέφονται σε εναλλακτικές περιπτώσεις και μία από αυτές είναι ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, σύμφωνα με την Calciomercato. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους ήρθαν σε επαφή με τον Λακαζέτ, προκειμένου να δουν αν ο 29χρονος επιθυμεί να έρθει στο Τορίνο.

Η υπόθεση αυτή θα προχωρήσει, αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ανανέωση του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ.

Ο Γάλλος επιθετικός κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 10 γκολ και 4 ασίστ. Έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ για δύο χρόνια ακόμη. Θυμίζουμε ότι οι Λονδρέζοι τον αγόρασαν το καλοκαίρι του 2017 από την Λιόν, έναντι 53 εκατομμυρίων ευρώ.

Nigel French/PA via AP

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ