ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Σε επαφές με Άρσεναλ για Λακαζέτ

Arsenal forward Alexandre Lacazette celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Arsenal forward Alexandre Lacazette celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Οι δυσκολίες των περιπτώσεων των Ραούλ Χιμένες και Αρκάντιους Μίλικ, η Γιουβέντους στρέφεται στον Αλεξάντρ Λακαζέτ και ήδη βρίσκεται σε επαφές με την Άρσεναλ.

Ο Ραούλ Χιμένες είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση, αλλά εάν δεν κάνει τα μαγικά του ο Ζόρζε Μέντες (ατζέντης του Μεξικανού) το deal με τη Γουλβς μοιάζει αδύνατο. Ο Αρκάντιους Μίλικ είναι ο δεύτερος στη λίστα, αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Νάπολι.

Μπροστά στις δυσκολίες των ανωτέρω περιπτώσεων η Γιουβέντους στρέφεται στην περίπτωση του Αλεξάντρ Λακαζέτ σύμφωνα με το Calciomercato. Η Γηραιά Κυρία σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ έχει βρει κοινό τόπο στις διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο Γάλλο επιθετικό.

Η Άρσεναλ είναι ανοικτή στο δανεισμό του παίκτη, ωστόσο πρέπει να βρεθεί συμφωνία και στην οψιόν. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος προπονητής των μπιανκονέρι, Αντρέα Πίρλο, έχει δείξει την πόρτα της εξόδου σε επτά παίκτες της ομάδας και στο Τορίνο περιμένουν προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουβέντους: Ο Πίρλο δείχνει την έξοδο σε επτά παίκτες
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ