ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πρόστιμο για Ρονάλντο και απολογία σε Σάρι και συμπαίκτες

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Stampa", ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τιμωρηθεί με το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της Γιουβέντους, ενώ θα απολογηθεί μπροστά στους συμπαίκτες και το Μαουρίσιο Σάρι για τη συμπεριφορά του κατά την αλλαγή του στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Φτηνά τη γλύτωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας "La Stampa", ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα τιμωρηθεί με το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας, ενώ θα απολογηθεί μπροστά στους συμπαίκτες και το Μαουρίσιο Σάρι.

Θυμίζουμε πως ο CR7 πήγε απευθείας στα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του, φανερά εκνευρισμένος από την απόφαση του προπονητή του να τον βγάλει μόλις στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα συμβούν μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, αφού ο Κριστιάνο έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ