ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Προσφέρει τον Ντιμπάλα ως αντάλλαγμα για Νεϊμάρ

Argentina's Paulo Dybala, left, controls the ball against Brazil's Neymar during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo)
Argentina's Paulo Dybala, left, controls the ball against Brazil's Neymar during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εκπομπής "El Chiringuito", η Γιουβέντους κινείται για την απόκτηση του Νεϊμάρ και δεν αποκλείεται να προσφέρει τον Πάουλο Ντιμπάλα ως αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Νεϊμάρ αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο τη θέλησή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν ύστερα από μία αμφιλεγόμενη διετία στο Παρίσι.

Ο 27χρονος επιθετικός επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά η απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν και υψηλές απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια των Καταλανών. Μάλιστα, η τελευταία πρόταση των "μπλαουγκράνα", όπου συμπεριλήφθηκαν ως ανταλλάγματα οι Σαμουέλ Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς, δεν έγινε δεκτή με θέρμη από τους διοικούντες την Πάρι.

Τις τελευταίες ώρες στο παιχνίδι της απόκτησης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ έχει μπει η Γιουβέντους, αφού το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο "RAI" αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξει ραντεβού του πατέρα του ποδοσφαιριστή με τον τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών Ιταλίας, Φάμπιο Παρατίτσι, με την επαφή αυτή να είναι καθαρά διερευνητική.

Ωστόσο, η ισπανική εκπομπή " El Chiringuito" πηγαίνει το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της Γιουβέντους να προσφέρουν στην Παρί τον Πάουλο Ντιμπάλα ως αντάλλαγμα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Βέβαια, δεν διευκρινίζεται αν, πέρα από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, οι "μπιανκονέρι" θα δώσουν και κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί μία τέτοια συμφωνία, τότε η "Γιούβε" δημιουργεί μία τρομερή επιθετική τριάδα, αποτελούμενη από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Ντόουγκλας Κόστα, ενώ ως εναλλακτικές υπολογίζονται κι οι

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παρί Σεν Ζερμέν: "Ραντεβού της Γιουβέντους με τον πατέρα του Νεϊμάρ"
Επίσημο: Ντε Λιχτ ως το 2024 στη Γιουβέντους
H σέξι σύντροφος του Ντε Λιχτ αναστατώνει το Τορίνο
Γιουβέντους: Ο Ντε Λιχτ αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε Ιταλία
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ