ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Προς διαζύγιο με Αλέγκρι, έτοιμος να πει "ναι" ο Κόντε

Juventus coach Massimiliano Allegri gestures as stands on the touchline during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus coach Massimiliano Allegri gestures as stands on the touchline during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Ajax and Juventus at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Πάβελ Νέντβεντ έπεισε τον Αντρέα Ανιέλι για την ανάγκη επιστροφής του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους, με την "Sportmediaset" να αποκαλύπτει παράλληλα ότι ο Μάσιμο Αλέγκρι φέρεται να είναι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα.

Μέτα από πέντε χρόνια επιτυχίας στην Γιουβέντους όπου κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ιταλίας και πήρε μέρος σε 2 τελικούς Champions League, οι δρόμοι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και της Γιουβέντους φαίνεται πως χωρίζουν.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Sportmediaset", με το ιταλικό μέσο να αναφέρει πως εκκρεμεί ένα ραντεβού μεταξύ του Λιβορνέζου τεχνικού και του Αντρέα Ανιέλι για να πέσουν οι τίτλοι τέλους (το υπάρχον συμβόλαιό του έχει ισχύ για έναν χρόνο ακόμα) και πως ο Αλέγκρι έχει μπροστά του δύο δρόμους από εδώ και πέρα.

Ο ένας τον στέλνει στο Παρίσι καθώς εχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν (για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 15.000.000 ευρώ, την ώρα που στην Γιουβέντους έπαιρνε 7.000.000 ευρώ το χρόνο) και ο άλλος στην Βαρκελώνη, με τον Αλέγκρι να περιμένει να δει αν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να τον διαδεχτεί.

Chelsea head coach Antonio Conte kisses the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea head coach Antonio Conte kisses the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η "Sportmediaset" δεν περιορίζεται ωστόσο μόνο στα σενάρια για το μέλλον του Αλέγκρι εκτός "Γιούβε", αλλά χρίζει και τον Αντόνιο Κόντε ως το φαβορί για να τον αντικατατήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, υπήρχε το βράδυ της Τετάρτης σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ομάδας με την παρουσία των Ανιέλι, Νέντβεντ και Παρατίτσι, με την άποψη του Πάβελ Νέντβεντ για την ανάγκη επιστροφής του Κόντε στην άκρη του πάγκου να είναι εκείνη που προκρίθηκε.

Η Γιουβέντους φέρεται μάλιστα διατεθειμένη να προσφέρει στον πρώην προπονητή της (2011-2014) ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 8.000.000 ευρώ για να τον δελεάσει (έχει πρόταση και από τις Ίντερ και Ρόμα), στέλνοντάς του παράλληλα το μήνυμα πως αξιώνει από αυτόν να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης μέσα σε αυτό το διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner, AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ