ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πήρε κεφάλι στην κούρσα για τον Τουράμ

Moenchengladbach's Marcus Thuram eyes the ball during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Borussia Moenchengladbach in Frankfurt, Germany, Saturday, March 16, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Michael Probst, Pool)
Moenchengladbach's Marcus Thuram eyes the ball during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Borussia Moenchengladbach in Frankfurt, Germany, Saturday, March 16, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Michael Probst, Pool) AP PHOTO/MICHAEL PROBST, POOL

Ο Μάρκους Τουράμ βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Γιουβέντους στην προσπάθεια της βέκια σινιόρα να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γαλλία.

Με το τελευταίο γκολ του στην Bundesliga και τον πανηγυρισμό που επέλεξε να κάνει για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο Μάρκους Τουράμ κατάφερε να στρέψει πάνω του αρκετά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πέρα όμως τη συμβολική του κίνηση, ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και για μεταγραφικό λόγο, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πατρίδα του, την Γαλλία, η Γιουβέντους φέρεται να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, ο 22χρονος φορ θα μετακομίσει στο Τορίνο και θα παίξει στην ομάδα που αγωνίστηκε ο πατέρας του, Λιλιάν Τουράμ, από το 2001 μέχρι το 2006, με τον Μάρκους να έρχεται μάλιστα στη ζωή το 1997, έναν χρόνο μετά από την άφιξη του πατέρα του στην Serie A για να φορέσει τη φανέλα της Πάρμα.

Γιουβέντους: Πήρε κεφάλι στην κούρσα για τον Τουράμ
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Ο Τουράμ παίζει κυρίως ως σέντερ φορ αλλά μπορεί να παίξει και στα πλάγια, με την γαλλική ιστοσελίδα "Le10sport.com" να αναφέρει πως ο παίκτης ενδιαφέρει μεν τις Ρόμα, Ίντερ και Φιορεντίνα, αλλά είναι η Γιουβέντους που τρέχει πιο μπροστά από όλους στην άτυπη κούρσα για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ